Aku hanya Insan biasa..

My photo
aku hanya insan biasa...tiada yg lebih tapi banyak yg kurangnya..menulis itu jiwaku.. aku menulis Dari hati ke hati..aku suka menyelami hati..mencari kekuatan dalam kelemahan..aku belajar memahami dgn setiap KETENTUAN ILAHI..dan setelahku temui dan ku sematkan dihati.."Bila kita tak bahagia skg tidak bermakna kita takkan RASA KEBAHAGIAAN ITU SAMPAI BILA2.. Sabar dgn dugaan, Tabah dgn penderitaan, Ikhlas dalam setiap perubahan, InsyaALLAH,"SAKIT" TU HILANG YG TINGGAL ADALAH HARI2 MENDATANG YG ALLAH SEDIAKAN DGN SEJUTA KELEBIHAN DARI DERITA YG PERNAH KITA TANGISKAN.

Tuesday, February 12, 2013

Pesan dari Arwah IBU

kata arwah Ibu..

"Jika kau memilih seorang suami berdasarkan rupa,harta dan kemewahan yg dia ada org sekeliling akan nampak kau kelihatan bahagia tapi sebenarnya kau berduka kerana semua yg dia ada tak menjanjikan kebahagiaan dijiwa tapi
jika kau memilih seorang suami berdasarkan agama walaupun dia tak punya harta..org sekeliling akan mengatakan kau DERITA tapi sebenarnya kau CUKUP BAHAGIA dijiwa..kerana SUAMI YG TERBAIK ADALAH YG DPT MEMBIMBING MU KE JALAN SYURGA BUKAN MEMBIMBINGMU KE JALAN SYURGA DUNIA"

mmmmm...btul kata2 arwah ibu

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...